Menneet näyttelyt

Vanhasta uutta korutaidetyöpaja

Tervetuloa ‘Vanhasta Uutta’ korutaidetyöpajaan Taidekeskus Ahjoon!

Joensuun Taiteilijaseura ry:n Kake 2.0 -hanke on mahdollistanut korutaiteilija Mia Maljojoen kaupunkitaiteilija-työn elokuuksi.

Mia Maljojoki on Joensuusta kotoisin olevat korutaiteilija ja -suunnittelija.

Mia on opiskellut korutaiteen kandiksi Massachussetts College of Arts and Design Bostonissa, USA:ssa, jossa hän lähinnä oppi korun valmistukseen tarvittavia tekniikoita. Korutaiteen syventävät jatko-opinnot Mia suoritti Münchenin Taideakatemiassa. Maljojoki asuu ja työskentelee Münchenissä, Saksassa.

Mian tavoittaa elokuun aikana lähes päivittäin Taidekeskus Ahjosta. Mediahuoneessa on esillä taide- sekä tuotantokoruja. Mia kertoo mielellään omasta työskentelystään korutaiteen ja -suunnittelun parissa sekä ulkomailla luomasta taiteilijan urastaan.

Kaikki ovat tervetulleita varaamaan aikoja ‘Vanhasta Uutta’ korutaidetyöpajoihin elokuun aikana. Työpajat tapahtuvat Taidekeskus Ahjon tiloissa.

‘Vanhasta Uutta’ Korutaidetyöpaja:

Onko sinulla kotona koruja, jotka olet perinyt? Saanut lahjaksi? Ostanut itsellesi? Mutta jostain syystä et käytä niitä enää? Ovatko ne ‘unohduksissa’ laatikon pohjalla? Otat ne sieltä silloin tällöin ja pidät kädelläsi toivoen, että voisit käyttää niitä?

Tehdään yhdessä ‘vanhasta uutta’.

Anna korulle/ koruillesi uusi elämä.

Joskus on hyvä pistää vanha osiksi, katsoa osasia uudesta kulmasta ja yhdistää ne uudessa muodossa tähän hetkeen.

Ota mukaan työpajalle:

käyttämättömiä koruja tai korujen osia,

kyniä, viivoitin, paperia, sakset, neuloja, liima, kangasta, lankoja ja kaikkea mikä tulee kotona mieleen että voisi käyttää koruun.

Ja tietenkin avoin ja iloinen mieli!

Varaa aika ‘Vanhasta Uutta’ korutaidetyöpajaan:

https://www.miamaljojoki.com/events/vanhasta-uutta-typaja

tai puh. 044-956 4033

www.miamaljojoki.com