Menneet näyttelyt

Heinäkuun kaupunkitaiteilija, Toni Ahokas

Tule katumaalaamaan Taidekeskus Ahjon pihamaalle!

Joensuun Taiteilijaseuran Reilu Kuvataide –hanke, pikku Kake 2.0. mahdollistavat kaupunkitaiteilija/katutaiteilija Toni Ahokkaan kaupunkitaitelija-työn heinäkuuksi.

Kaupunkilaiset voivat varata Katutaidepajoihin aikoja heinäkuun 28. päivään asti. Katutaidetyöpajat ovat Taidekeskus Ahjon piha-alueella.

Taidekeskus Ahjon pihalla pääset tutustumaan väreihin ja erilaisiin maaleihin mm. spray –maali. Ahjon mediahuone toimii Tonin työhuoneena ja vastaanottona. Pääset tutustumaan graffitin tekemiseen ja myös tekemään graffitiluonnoksia Tonin ohjauksessa. Esillä on myös teoksia. Katutaiteilija on Taidekeskus Ahjossa paikalla torstaisin ja perjantaisin klo 10-14.

Varaa aika Katutaidetyöpajoihin alla olevista työskentelypäivistä. Max 6 henkilöä kerrallaan, maskia voi käyttää. Työskentely tapahtuu piha-alueella, ulkona. Säävaraus. Lapset voivat osallistua vanhempien kanssa.

Katutaiteen työskentelypäivät:

14.7, 17.7, 21.7, 24.7 ja 28.7.2021 klo 10-14 välisenä aikana.

Varaa henkilökohtainen työskentelyaika ensisijaisesti sähköpostilla tai soittamalla:

Toni Ahokas: [email protected] tai puh. 040-3289099.

Kuvataiteen päivä ja Suuri Maalaustapahtuma la 10.7.2021 klo 10-13, Taidekeskus Ahjon ja Taidemuseon piha-alueella. Suomen kuvataiteen päivää ja Suurta Maalaustapahtumaa vietetään Helene Schjerfbeckin syntymäpäivänä 10.7.Tervetuloa mukaan!

Piha-alueella on kaksi työpajaa: Katutaidetyöpaja ohjaa kaupunkitaiteilija Toni Ahokas ja Leikkimielinen Maalaustyöpaja koko perheelle.