Kipinä

Kipinä on Joensuun Taiteilijaseura ry:n taiteilijajäsenten käytössä oleva mediahuone Taidekeskus Ahjon toimistotilojen yhteydessä.

Mediahuone mahdollistaa nimensä mukaisesti erilaisten mediasisältöjen tuottamisen tehokkaalla Apple iMac pohjaisella laitteistolla,
jossa on asennettuna monipuolinen valikoima niin audio- kuin videotuotantoonkin soveltuvia laitteita sekä ohjelmistoja.

Mediahuone Kipinä on Joensuun Taiteilijaseura ry:n taiteilijajäsenten käytettävissä sopimuksen mukaan näyttelyaikojen ulkopuolella.
(Näyttelyajat: ti, to-su 10-16, ke 10-19.) Maanantaisin mediahuone on varattavissa koko päiväksi Taidekeskus Ahjon ollessa suljettu.

Voit kysyä lisää tilan käytöstä seuran toimistolta tai sähköpostitse: [email protected] tai [email protected]