Taiteilijajäsenhakemus

Harrastajajäsenhakemus >

Hakiessasi taiteilijajäsenyyttä, tutustu seuran sääntöihin ja niiden sisältämiin jäsenyysehtoihin. Täytä sitten alla oleva lomake sekä lähetä siinä mainitut liitteet. Voit myös tulostaa ja lähettää hakemuksen paperisena taiteilijajasenhakemus.pdf

Hakijan henkilötiedot

Taiteilijajäsenkriteerit

Voit hakea jäsenyyttä joko tutkinnon perusteella (A) tai työnäytteiden perusteella (B). Valitse jompi kumpi.

Valitse yksi seuraavista:

Liitteet

Lähetä alla olevan listan mukaiset liitteet taiteilijaseuran sähköpostiin joensuun.taiteilijaseura@gmail.com

• CV taiteellisesta toiminnasta
  • Tutkintotodistus, kopio jäsenkortista tai selvitys ulkomaisesta koulutuksesta

Lähetä tiedostot joko PDF muodossa tai kuvatiedostoina. Voit myös lähettää tiedostolinkin pilvipalveluun josta taiteilijaseura voi ladata liitteet. (Esim. Dropbox, Google Drive, One Drive).

Laita viestin otsikoksi "Jäsenhakemuksen liitteet" ja oma nimesi.

Valinta teoskuvien perusteella sekä niin, että vähintään yksi seuraavista kohdista täyttyy.

1. Osallistuminen jyrytettyyn alueelliseen, valtakunnalliseen tai ulkomaiseen kuvataidenäyttelyyn.

2. Menestys valtakunnallisessa tai ulkomaisessa Suomen taiteilijaseuran sääntöjenmukaisessa taidekilpailussa.

3. Yksityisnäyttelyn pitäminen taidemuseossa tai ammattimaisesti toimivassa galleriassa.

4. Teos tai teoksia julkisessa kokoelmassa.
  5. Toteutuneen projektin, esityksen tai tapahtuman sunnittelu ja toteutus taiteellisin keinoin.

6. Julkinen teos.

Liitteet

• CV taiteellisesta toiminnasta
  • Teoskuvia 5-10 kpl tai muu kuvamateriaali

Lähetä tiedostot joko PDF muodossa tai kuvatiedostoina. Voit myös lähettää tiedostolinkin pilvipalveluun josta taiteilijaseura voi liitteet ladata. (Esim. Dropbox, Google Drive, One Drive). Video materiaalin kohdalla, lähetä aina linkki. (Esim. Youtube, Vimeo).

Laita viestin otsikoksi "Jäsenhakemuksen liitteet" ja oma nimesi.

Vahvistukset

Olen lukenut ja hyväksyn yhdistyksen säännöt