Ikkunagalleria

Syys-lokakuun taiteilija ikkunagalleriassa on taidemaalari Laura Melkinen. Näyttely koostuu yhdestä kookkaasta muotoon sahatulle puukuitulevylle tehdystä akryylimaalauksesta, joka on valmistunut kesällä 2017. Teoksen nimi Rosa Mundi viittaa suoraan pensasmaisesti kasvavaan ranskanruusu-lajikkeeseen ja sen taustalla olevaan vanhaan tarinaan.

Joensuun Taiteilijaseura ja Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) Sokos-tavaratalo aloittivat yhteistyön Taiteilijaseuran 70-vuotisjuhlavuonna. Ensimmäisen kerran seuran taiteilijoiden teoksia oli nähtävillä Sokoksen näyteikkunoissa toukokuussa 2015. Siitä lähtien yhteistyötoiminta näyteikkunassa on jatkunut seuran jäsentaiteilijoiden yksityis- ja ryhmänäyttelyillä. Ikkunagalleria on Sokoksen rantakadun puoleisessa näyteikkunassa.