IKKUNAGALLERIA elokuu: Marina Mustametsä

Elokuun 2017 ajan esillä ikkunagalleriassa taiteilija Marina Mustametsän nukke. Tekniikkana käytetty massamuovausta, maalaamista sekä ompelua.

Ikkunassa nähtävän teoksen nimi on ”Kosmoskatti lomalla Jupiterissa”. Teos on yksityiskohta valoteos-avaruudesta;  Jupiter-planeetasta, jossa tohtori Sykeröstä tuttu Avaruuskatti on viettämässä lomaa.

Joensuun Taiteilijaseura ja Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) Sokos-tavaratalo aloittivat yhteistyön Taiteilijaseuran 70-vuotisjuhlavuonna. Ensimmäisen kerran seuran taiteilijoiden teoksia oli nähtävillä Sokoksen näyteikkunoissa toukokuussa 2015. Siitä lähtien yhteistyötoiminta näyteikkunassa on jatkunut seuran jäsentaiteilijoiden yksityis- ja ryhmänäyttelyillä. Ikkunagalleria on Sokoksen rantakadun puoleisessa näyteikkunassa.