YHTÄ JUHLAA – Joensuun Taiteilijaseuran 70-vuotisjuhlanäyttely Petroskoissa

Yhtä Juhlaa!

Joensuun Taiteilijaseuran 70-vuotisjuhlanäyttely pidetään 9.4. – 3.5.2015 Petroskoin kaupungin taidehallissa ja Exit-mediakeskuksessa.  Näyttelyyn osallistuu 36 pohjoiskarjalaista taiteilijaa. Teoksia on yhteensä 82: maalauksia, veistoksia, grafiikkaa, installaatioita, videoteos ja animaatio. Teokset valitsi läänintaiteilija Hannu Aaltonen. Näyttelyä tukevat Joensuun kaupunki ja Taiteen edistämiskeskuksen Joensuun sivutoimipiste.

YHTÄ JUHLAA -TAITEILIJAT: Arminen Anna, Elojärvi Marja-Leena, Gigolashvili Giga,  Gröhn-Soininen Reetta, Hakkarainen Antti, Hirvonen-Puhakka Tuija, Huttunen Eve, Hynninen Päivi, Häkkänen Kaisu, Ikonen Sini-Maria, Jaskanen Toivo, Juvonen Satu, Järvenpää Hanna, Karhu Teijo, Karppanen Aanes, Kokko Anneli, Malinen Tarja, Melkinen Laura, Moisseinen Hanneriina, Nikitin Liisa, Niskanen Jukka, Nylander Leena, Repo Pirjo, Särkikoski Outi, Tanskanen Leila, Tiitinen Esko-Pekka, Timonen Anneli, Torikka Anu, Turunen Harri, Turunen Johanna, Turunen Reijo, Turunen Riitta, Valkonen-Goldblatt Arja, Vasara Heidi, Virtanen Kari, Väänänen Seppo.